Acest proiect este o inițiativă împotriva resemnării și neîncrederii. E o invitație făcută minții tale să își extindă orizontul către exemple de posibilitate.

Scuturăm acele credințe debilitante despre „țara dosarului cu șină”, nu prin ochelari de cal și negând realități existente, ci lărgind orizontul, ca într-o vedere panoramică, ca să includă și ce e bine pe lângă ce știi că e rău. 

Echipa #așaîncepe

Cristi Schiopu - #așaîncepe

Cristi Schiopu

Coach & Podcast host

Fondatorul platformei #așaîncepe, explorator însetat de ce pot face oamenii frumos. Încăpățânat de optimist.

Andreia Olaru

Digital Strategist

Când nu lucrează cu clienții, creează spațiu pentru conversații dificile despre schimbarea de climă. Rar pierde un spectacol de apus de soare. Scrie într-un jurnal și meditează zilnic.

A smiling, blond woman in her 30s, wearing a blue sweater and sitting on a red armchair

Ioana Conchințoiu

Project Manager

Planificarea e viața ei, cu un topping de creativitate. Trăiește dintr-un rucsac și zice că-n aeroport se simte ca la ea acasă. Crede că “United we stand, divided we fall” și că #așaîncepe.

Cristina

Cristina Căluean

Podcast assistant

A avut prima experiența radio în adolescență, de atunci a rămas cu plăcerea de a se juca la butoane fără nicio teamă.

E preocupată de educație în toate formele ei, iubește muzica, natura și e un empatic desăvârșit cu care ți-e drag să vorbești.

 

Mihaela

Mihaela Beșleaga

Designer

Când vine vorba de design și de aranjarea elementelor într-o imagine, Mihaela se entuziasmează și este plină de energie. Ea urmărește cum anumite obiecte grafice în combinație cu anumite culori, gândite într-o anumită structură și ierarhie vizuală, pot transmite un mesaj unitar care să ajungă la privitor, prin intermediul oricărui canal de comunicare. 

Delia

Delia Barbu

Creator Social Media

Pe Delia lumea o descrie drept o cutie cu surprize: o găsești în locurile unde te aștepți mai puțin. Spre exemplu, în marketing, unde a ajuns de curând, aproape de un an de zile, ca urmare a curiozității ei.

Crede despre sine că s-a născut să se înapoieze societății: cum ar putea impacta lumea în care trăiește în mai bine.

Primește jurnalul nostru de călătorie!

 

#asaincepe este o călătorie cu multe destinații. Dacă vrei să faci parte din călătorie și să ai acces la ce se întâmplă în spatele proiectului, abonează-te la newsletter. O dată pe lună primești ce e relevant în legătură cu acest proiect: noi interviuri, povești care merită spuse, o sursă de inspirație în inbox-ul tău.